FAQ

Heb je vragen over elektrotechniek of onze diensten?

Hier vindt u enkele vragen die we regelmatig gesteld krijgen. Misschien kan het een antwoord geven op vragen die u heeft. Vindt u hier geen antwoord? Aarzel dan niet ons te contacteren.

Hoewel we uiterst transparant werken, kunnen we de kostprijs van elektriciteitswerken niet gewoon standaard doorgeven. 

Alles is afhankelijk van het materiaal, de tijdsinvestering, de bereikbaarheid, jouw noden, jouw verwachtingen en natuurlijk ook jouw smaak. 

Vraag je je af hoeveel een bepaald project zal kosten? Neem gewoon contact met ons op. We geven je raad en advies en bezorgen je gratis en vrijblijvend een offerte voor jouw project.

In welk jaar is uw huis of gebouw gebouwd? Het bouwjaar kan een goed uitgangspunt zijn om uw elektrische systeem te begrijpen.

Het feit dat een huis of ander gebouw is gebouwd met een bepaald type bedrading, betekent niet dat het systeem niet is gemoderniseerd. Het kan selectieve upgrades gekregen hebben of volledig zijn gerenoveerd.

De beste manier om uw bedradingssysteem te beoordelen, is door middel van een inspectie. Onze technici zijn volledig opgeleid en bevoegd om dergelijke inspecties uit te voeren.

Knipperende / flikkerende lampjes kunnen worden veroorzaakt door een aantal problemen. De lamp zelf kan defect zijn, maar er kan ook een probleem zijn met de meterkast of oncorrecte aftakcircuits, gerafelde draden of losse verbindingen.

Sommige oorzaken kunnen ernstig zijn en tot oververhitting en brand leiden. Daarom raden we altijd aan om over te gaan tot een inspectie om het probleem op te sporen.

Elektriciteit is toch anders dan de gemiddelde klussen in en om uw woning. Elektriciteit is buitengewoon krachtig, met een ernstig potentieel om te verwonden of zelfs te doden.

Bij het werken met en rondom elektriciteit kunnen de kleinste fouten leiden tot onmiddellijke schokken of elektrocutie of tot verwoestende branden.

Natuurlijk is het niet aan ons om te oordelen of u zelf voldoende kennis hebt… maar we raden dit ten zeerste af.

De jarenlange, praktische training en ervaring, samen met grondige kennis van elektrische codes en voorschriften van onze professionele elektriciens komen samen met gemoedsrust en zekerheid.

HEBA Elektrotechniek werkt zowel met particulieren als met bedrijven. Al onze diensten staan open voor beide groepen. 

Voor onze industriële partners staan we in voor:

  • Industriële elektriciteit
  • Industriële bordenbouw
  • Bekabeling
  • Verlichting

Indien je vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op. We staan gekend voor onze kwaliteit, stiptheid en flexibiliteit.

Heb je zelf nog vragen? Aarzel niet, neem vrijblijvend contact met ons. We beantwoorden volledig vrijblijvend al je vragen.

Bel: 0474 28 37 42

Scroll naar boven
Deze website wil gebruik maken van cookies om jouw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen geef je aan dat je deze cookies wenst te aanvaarden. Meer info