Bordenbouw

Elektrische bordenbouw

Installatie van schakelborden

Een schakelbord is een apparaat dat elektriciteit uit één bron naar een andere leidt. Het is een samenstelling van panelen, die alle schakelaars bevatten om de elektriciteit op verschillende manieren om te leiden. 

Wij bouwen borden op maat in ons atelier en installeren ze zowel bij residentiële als industriële gebouwen. Alles wordt steeds afgewerkt tot in de kleinste details.

Het tekenen van schema’s of programmatie van PLC sturing horen ook tot onze mogelijkheden.

Een goede basis vertrekt van het juiste schakelbord

Waarom kiezen voor onze bordenbouw

Volledig op maat van uw verwachtingen en de noden van het gebouw voor optimaal comfort.
Altijd volledig volgens de normen en regels van de wet. Modern, innoverend en vooral veilig!
Wij bouwen op maat en installeren alles van A tot Z. We verzorgen elk onderdeel tot in de details.
Types en mogelijkheden

Welke type schakelbord?

De wetgeving rond elektriciteit en elektrische borden wijzigt regelmatig. Wij blijven voor u op de hoogte en bouwen onze borden altijd volgens de wettelijke normen.

Van bij het begin gaan we in overleg om samen met u uw bord te ontwerpen. Elk schakelbord is nieuw en wordt volledig op maat gemaakt. Zo garanderen we een optimaal comfort.

We bouwen borden op maat voor handelaars, industrie en particulieren. Hoe complex of eenvoudig ze ook zijn, ze worden altijd op maat van uw noden en verwachtingen gemaakt.

Grondig overleg waarbij de verschillende mogelijkheden worden besproken zorgt ervoor dat jij je keuze weloverwogen en goed geïnformeerd kunt maken. 

Scroll naar boven
Deze website wil gebruik maken van cookies om jouw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen geef je aan dat je deze cookies wenst te aanvaarden. Meer info