Airconditioning

Verkoeling of verwarming nodig?

Installatie van Airco

Een airco wordt nog vaak gezien als een luxueuze en dure manier om af te koelen tijdens warme dagen. Vandaag is dat niet langer het geval. We spreken tegenwoordig over ‘HVAC’ of “Heating, Ventilating & Air Conditioning”. 

Een airco installatie (met warmtepomp of HVAC) gebruik je zowel om voordelig te verwarmen, te ventileren en te koelen. De ventilatiefunctie is in een moderne comfortabele en energievriendelijke woning niet te onderschatten.

Airco installateur HEBA plaatst airconditioning units en warmtepompen van het merk Daikin. Dankzij de garantie en efficiëntie van Daikin zijn we altijd zeker dat jij voor de komende 10 jaar zorgeloos kunt genieten.

Airconditioning

De voordelen van HVAC

We zijn gespecialiseerd in het plaatsen van HVAC oplossingen. HEBA verzorgt installaties voor particulieren , handelaars en KMO’s. We werken alleen met het beste materiaal en kiezen daarom voor Daikin. Naast comfort en efficiëntie, staan design en kwaliteit steeds centraal. 

Door de airco smart in te stellen verhoog je het comfort van alle bewoners
Koelen of verwarmen? Altijd de gewenste temperatuur
Ceiling Fan
Dankzij de juiste regeling komt er voldoende frisse lucht de woning binnen.
Verkoeling, verwarming of ventilatie

Welk type airco?

Dankzij onze ervaring en expertise zijn we de perfecte partner om je te helpen bij de installatie van je HVAC systeem. We gaan steeds in overleg zodat we je kunnen helpen bij de keuze van het juiste systeem op jouw maat.

De voordelen van het juiste HVAC systeem?
  • Energiezuinig en duurzaam alternatief voor centrale verwarming
  • Gunstig voor het E-peil van je woning
  • Verwarmen & koelen met hetzelfde toestel
  • Hoog rendement
Scroll naar boven
Deze website wil gebruik maken van cookies om jouw gebruikservaring te verbeteren. Door verder te surfen geef je aan dat je deze cookies wenst te aanvaarden. Meer info